Kaszę gotuję 15 minut w osolonej wodzie. Bakłażan kroję na plastry
cienkie, solę odstawiam na 15 minut. Każdy plaster bakłażana myję
dokładnie, osuszam i smaruje oliwą. Grilluję na grillu elektrycznym. Do
kaszy dodaję pokrojoną pietruszkę, papryczkę chilii, kurki, doprawiam
pieprzem, sosem teriyaki. Nas każdy plaster bakłażana naklanina farsz z
kaszy i zwijam.
ale pysznie :) i te kurki :) aż zatęskniłam za grzybami :(
OdpowiedzUsuńpysznie podane danie dla mnie super:)
OdpowiedzUsuńooo łaaa... ale pysznie wygląda!:)
OdpowiedzUsuńobserwuje i zapraszam do siebie w wolnej chwili:)
poproszę o jedną roladkę :) chętnie spróbuję !!
OdpowiedzUsuńJak zwykle pięknie podane :)
OdpowiedzUsuń