1
szklanka mleczka kokosowego
50
dkg truskawek
Mięta świeża
Mięta świeża Truskawki myję, następnie obieram z szypułek. Przekładam do miski od
blendera i miksuję na gładką masę. !/3 musu przelewam do pucharków, 1/3 musu
przelewam do foremki do mrożenia lodu, i 1/3 musu blenderuję z mleczkiem
kokosowym następnie przelewam do pucharków, i dodaję kostki truskawkowe
mrożone. Dekoruję miętą.
Piękne zdjęcia :) Ten deser prezentuje się na nich naprawdę kusząco, a biorąc pod uwagę składniki, wiem, że by mi zasmakował.
OdpowiedzUsuńWygląda super :)
OdpowiedzUsuńTakie proste, a jakie pyszne... Super :)
OdpowiedzUsuńto musi byc pyszne!:)
OdpowiedzUsuńTruskawki z mleczkiem kokosowym? Tego jeszcze nie próbowałam, ale zapowiada się smakowicie :))
OdpowiedzUsuńmięta dla orzeźwienia obowiązkowo :)
OdpowiedzUsuń