1
kawałek filetu z łososia
Sól
Pieprz
1
cebula
Majeranek
Bazylia
suszona
1
marchewka
1
łyżeczka masła
1
liść Salaty
3
rzodkiewki
7 oliwek czarnych
1
cytryna
3
pomidorki koktajlowe
1
papryczka chili
Oliwa
Cebule
kroje w piórka dodaje, sól, pieprz, oliwę, majeranek, sok z cytryny, bazylie i wkładam
do miseczki razem z łososiem i marynuje. Łososia gotuje na parze. Marchewkę
gotuje w osolonej wodzie, miksuje blenderem i dodaje masełko. Z sałaty robię,
żagiel, z rzodkiewki myszkę, z pomidorków koktajlowych pszczółki. Oliwkami
dekoruje talerz, z pomidorka robie różę.
Z cytryny ster. Z papryczki lina od żagla. Smacznego
ale piękny łosoś pod żaglami ;)
OdpowiedzUsuńbarwnie i smacznie
Ślicznie podane :)
OdpowiedzUsuń