1
gruszka
6
truskawek
3
grona winogrono zielone
5
gron winogrono ciemne
Listki
mięty
1
jabłko
Cukier
puder
Gruszkę
obieram ze skórki, kroję na pół, wydrążam środek. Robię 9 nacięć, zostawiając
dwa centymetry przed końcem. W jedną połówkę w nacięcia wkładam listki mięty. W
drugą plastry truskawek. Z trzech truskawek robię kwiatki. Nacinam je tak samo
jak gruszki, i tworzę wachlarz. Posypuję cukrem pudrem. Z winogrona robię
kwiatka. Z jabłka wycinam listki. Talerz dekoruję polówkami winogrona i
listkami mięty.
moje dzieci zjadłyby taką przekąskę w mig :D
OdpowiedzUsuńU Ciebie jest to tak pięknie zawsze podane...mmm
OdpowiedzUsuńpięknie:) cudeńka:)
OdpowiedzUsuńWszystko tak ładnie podane i tak smakowicie wygląda, kupiłam dzisiaj w lidlu truskaweczki, więc spróbuję je tak ładnie pokroić :)
OdpowiedzUsuńMiło mi,że podoba się tobie i też chcesz zrobić owocowe kwiatki :-)
UsuńAle piękne!!!Absolutnie!!!
OdpowiedzUsuńUwielbiam oglądać Twoje dania, )
OdpowiedzUsuńnormalnie talerz rozkoszy ;)
OdpowiedzUsuńPięknie podana owocowa przekąska aż ślinka cieknie :)
OdpowiedzUsuńKolorowy zawrót głowy :)
OdpowiedzUsuńmmmmm cudo, zjadłabym w 3 minuty, pycha!!!!! :) proszę o mały głosik na mojego bloga http://www.blogmiesiaca.blogspot.com/ thanks :*
OdpowiedzUsuńgłos oddany )
UsuńJesteś mistrzynią dekoracji Mysza:-)
OdpowiedzUsuńOj tam od razu mistrzynią, uczę się dopiero ;-)
UsuńWygląda jak z najlepszej restauracji :)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł ,zazdroszczę fantazji:) zapraszam do mnie po nominacje do liebster blog!
OdpowiedzUsuńAleż to pysznie wygląda!! A Twoje zdjęcia są genialne :)
OdpowiedzUsuń